

INSTITUTIONAL REVIEW OF *KLAIPĖDA STATE COLLEGE* AGENDA

13-15 of December, 2022

Members of the expert panel: Prof. Dr. Neil Cameron Sammells (panel chair)

Ms. Christina Rozsnyai (review secretary)
Prof. Dr. Hannele Tiittanen (academic)
Prof. Dr. Robert Coelen (academic)
Ms. Karolina Zelbienė (social partner)

Ms. Rūta Šutinytė (student)

Coordinator: Mr. Sigitas Puodžiukas

Day 1, Tuesday, 13 of December, 2022		
Time, duration	Meeting number, topic	
8.45 – 9.00 [15 min.]	Preparation for the meetings	
9.00 – 9.45 [45 min.]	Session 1: the Director	
9.45 – 10.15 [30 min.]	Session 2: Deputy Directors	
10.15 – 10.30 [15 min.]	Break	
10.30 – 11.30 [60 min.]	Session 3: Staff responsible for preparation of the Self-Evaluation Report	
11.30 – 11.45 [15 min.]	Break	
11.45 – 12.45 [60 min.]	Session 4: College Council	
12.45 – 13.45 [60 min.]	Lunch break	
13.45 – 14.45 [60 min.]	Session 5: Academic Council	
14.45 – 15.00 [15 min.]	Break	
15.00 – 15.45 [45 min.]	Session 6: Meeting with representatives of Quality	
15.45 – 16.45 [60 min.]	Closed expert panel meeting	

Day 2, Wednesday, 14 of December, 2022		
Time, duration	Meeting number, topic	
8.45 – 9.00 [15 min.]	Preparation for the meetings	
9.00 – 10.15 [75 min.]	Session 7: Students (students and representatives of Student Union)	
10.15-10.30 [15 min.]	Break	
10.30 – 11.45 [75 min.]	Session 8: Teaching staff and research staff	
11.45 – 12.45 [60 min.]	Lunch break	
12.45 – 13.45 [60 min.]	Session 10: Heads of Academic Units (Deans of Faculties, Heads of Academic Departments)	
13.45 – 14.00 [15 min.]	Break	
14.00 – 15.00 [60 min]	Session 9: Administrative staff (responsible for finance, HR, student affairs, international affairs, marketing, strategic	
	planning, etc.)	
15.00 – 15.15 [15 min.]	Break	
15.15 – 16.15 [60 min.]	Session 11: Graduates	
16.15 – 17.15 [60 min.]	Closed expert panel meeting	

Day 3, Thursday, 15 of December, 2022		
Time, duration	Meeting number, topic	
8.45 – 9.00 [15 min.]	Preparation for the meetings	
9.00 - 10.30 [90 min.]	Session 12: Staff responsible for infrastructure and IT, overview of material resources	
10.30- 10.45 [15 min.]	Break	
10.45 – 11.45 [60 min.]	Session 13: Social partners	
11.45 – 12.45 [60 min.]	Lunch break	
12.45 - 13.30 [45 min.]	Session 14: Meeting with SER group or other on panel's request (optional)	
13.30 – 13.45 [15 min.]	Break	
13.45 – 15.00 [75 min.]	Closed expert panel meeting	
15.00 – 15.20 [20 min.]	Expert panel feedback to the College	